BOKA PASS

Boka
För att deltaga måste ni boka er plats här på hemsidan eller via appen Gym Controll.

Avbokning Om ni får förhinder och inte kan vara med på ett bokat pass måste ni avboka senast 2 timmar innan passets början. Detta för att de som är på väntelista skall hinna komma till gymmet och vara med på passet.

Straff
Straffregler drabbar bara de medlemmar som har gjort direkt bokning på aktiviteten. De som har bokat på reservplatser och som senare får en ordinarie plats, straffas inte även om de inte anländer.

Straff får man efter 3 st oanvända bokningar och det drabbar medlemmen på så sätt att rätten att boka stängs av tillfälligt. Bokningsrätten återställs efter 10 dagar.

Anmäla ert deltagande på passet. Senast 10 minuter innan passets början ska man vara på plats i gruppträningssalen annars går platsen till den som är på reservlistan. Innan dess ska man ha registrerat sig på datorn ovan trappen, samt vara ombytt.

Anmäla att ni kommer till gymmet.
Att anmäla sig vid registrerings datorn gäller alla. Visa upp er nyckelbricka framför läsaren som sitter vid skärmen, välj sedan er aktivitet direkt på skärmen, klicka på Styrketräning & Kondition i gymmet.

Norrgym AB
Fabriksvägen 1 – 837 32 Järpen
0647-10800info@norrgym.se